Gassen

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie over de diverse categorieën gas.

BEKIJK PRODUCTEN

Campinggas, propaangas en butaangas

Zoekt u een leverancier voor uw campinggas? Gashandel Bakker heeft het. Wij leveren vrijwel alle typen gasflessen die in Nederland verkrijgbaar zijn. Kies uit propaangas, butaangas of een mengsel daarvan. In stalen of lichtgewicht flessen. Wij hebben ze in verschillende maten voor u. Bedenk bij uw aankoop dat butaan vloeibaar wordt bij 0°C en propaan bij -44°C. Dit betekent dat u butaan in de zomer kunt gebruiken en propaan zomer en winter.


Campinggas in de bekende blauwe fles

De blauwe gasfles van Campingaz is bij uitstek geschikt voor recreatieve doeleinden. Deze is gevuld met butaangas. Het voordeel is dat u de flessen vrijwel overal in Europa kunt kopen.


Propaangas van vertrouwde merken

Propaangas, ook bij vorst een trouwe bondgenoot. Propaan flessengas is zeer populair bij consumenten. U kunt het net als butaangas toepassen voor tal van recreatieve doeleinden zoals terrasverwarming, barbecue of kooktoestellen. U kunt propaan ook bedrijfsmatig gebruiken in verschillende branches zoals bouw en infrastructuur, horeca en installatiebranche. De stalen flessen zijn verkrijgbaar in diverse maten.


Statiegeldflessen en koopflessen campinggas, butaangas en propaangas

Bedrijven en particulieren maken dagelijks gebruik van ons campinggas. De gasflessen zijn onderverdeeld in koopflessen en flessen waarvoor u statiegeld betaalt. Wilt u weten wat op uw gasfles van toepassing is? Klik dan de afbeelding aan en lees alle informatie.

Advies nodig? Vraag het in onze winkel of stuur een e-mail. Wij helpen u graag verder.

Snelle levering
Uitgebreid assortiment gasflessen op voorraad
Vertrouwd, korte lijnen, direct contact
Eigen vulstation