Gasopslag

Gashandel Bakker is de leverancier voor uw gasopslag. U kunt bij ons terecht voor standaard opslaghokken, een gasopslag op maat en toebehoren. GASOPSLAG OP MAAT TOEBEHOREN

Standaard gashokken

Wanneer u een bepaalde hoeveelheid gasflessen opslaat, moet u aan bepaalde eisen voldoen welke terug te vinden zijn in de PGS15. Bij Gashandel Bakker heeft u de keuze uit een aantal standaard opslaghokken én gashokken op maat. De standaard gashokken zijn er voor de grootverbruiker (bijvoorbeeld een installatiebedrijf, camping, jachthaven of tuincentrum), en de kleinverbruiker (bij een woonhuis of chalet).

Gashokken voor de grootverbruiker

Voor de grootverbruiker beschikken we over het volgende:
  • Standaard gashok propaan en heftruckflessen

    In het 'standaard gashok groot' passen ongeveer 30 flessen van 10,5kg of 60 flessen van 5kg. De prijs hiervan is €995.
    De afmetingen van deze gashokken zijn: 116 (diepte) x 163 (breedte) x 175 (hoogte) cm. De hoogte per 'etage' is inwendig 74 cm. Door de hogere 'etages' zijn deze gashokken ook geschikt voor de opslag van heftruckflessen.

    De prijzen zijn excl. btw en transport. Deze opslag worden gemonteerd geleverd, zonder hangslot.

Gashok voor de kleinverbruiker

Naast bovengenoemde gashokken hebben we ook een aantal kleinere gashokken in het assortiment, geschikt voor 2 tot 4 gasflessen. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u in een gasloze woning woont, en toch een gashaard op propaangas wilt, of wanneer u een chalet/ stacaravan heeft en de flessen netjes op wilt slaan.
We hebben opslaghokken welke geschikt zijn voor 2 gasflessen van 10,5kg of kleiner, en een opslaghok welke geschikt is voor 2 cilinders met 33kg of 46,5kg inhoud.
Ook kunnen we u helpen aan diverse handige oplossingen, zoals een automatische omschakelaar, die overschakelt naar de tweede (of 3de of 4de) fles, als de eerste fles leeg is. Dan heeft u voldoende tijd om de lege gasfles om te wisselen, en kan uw gashaard of fornuis gewoon blijven branden.

In dit bestand vindt u meer informatie en prijzen. Uiteraard kunt u ons hierover ook bellen of mailen.Bent u op zoek naar een gasopslaghok van andere afmetingen?
Kijk dan verder op onze pagina Gasopslag op maat.

Snelle levering
Uitgebreid assortiment gasflessen op voorraad
Vertrouwd, korte lijnen, direct contact
Eigen vulstation