Gashandel Bakker

Dé groothandel in gassen en recreatieartikelen sinds 1966

OVER ONS HISTORIE

Historie

Gashandel Bakker is in 1966 opgericht door eigenaar H.L. Bakker.

Het begon allemaal aan de Molenstraat in Veenendaal. Van daaruit startte hij met de aanleg van gastanks en het installeren van gashaarden, geisers en stalverwarmingen, ook wel bekend als gaskapjes.

Na deze succesvolle start in Veenendaal verhuisde het gezin Bakker in 1972 naar de Vissersweg in Elst, Utrecht. Het bedrijf breidde zich uit naar de recreatiesector. Voortaan voorzag gashandel Bakker ook campings in de wijde omgeving van flessengas en artikelen voor de recreatieve toepassingen.

Enkele jaren later breidde het bedrijf verder uit met een winkel waar particulieren hun gasflessen konden omruilen en recreatieartikelen konden kopen.

Verhuizing

Sinds de verhuizing in 2000 naar industrieterrein Remmerden in Rhenen is het bedrijf hoofddepothouder recreatie van Shell gas. Hier is ook een vulstation voor het vullen van propaanflessen. Intussen is gashandel Bakker officieel dealer en transporteur van Air Liquide industriële gassen met een eigen gasopslag. Inmiddels is Bakker gas een van de grotere bedrijven voor propaanopslag met een opslagcapaciteit van 7.500 m². Het wagenpark omvat 4 vrachtwagens waarmee het bedrijf klanten door een groot deel van Nederland bevoorraadt.

Snelle levering
Uitgebreid assortiment gasflessen op voorraad
Vertrouwd, korte lijnen, direct contact
Eigen vulstation